در حالیکه ۵ سال از این قرار داد میگذرد و ایشان متواری بوده، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #28210143

سلام
با توجه به توضیحات قبل بنده در ابتدا خریدار خودرو ذا متواری بود پیدا نمیکردم تا اینکه حکم فسخ به من داده شد و دستور توقیف خودرو که ۳ مرحله فروخته شده بود خریدار جلب و واخواهی داد و به کمک وکیلش که از ۱ جمله که بنده تقاضای مطالبه وجه کردم به کذب به نفع ایشان شد اعتراصم هم با توجه به دلایل و مستندات محرزم رد شد و شخص ثالت الزام به سند انجام داده و ریاست شعبه بدون توجه به لایحه و حکمهای بنده در پرونده ایشان حکم را صادر و اجازه تعویص پلاک که در زمان دستور توقیف بود انجام گرفت و خریدار اول با توجه به عدم پرداحت مبلغ و در دست داشتن اصل چکها و ذکر در صورت عدم وصول چک در شعبه بعنوان شخص ثالت قرار گرفته در حالیکه ۵ سال از این قرار داد میگذرد و ایشان متواری بوده و برای بنده ابلاغیه جهت انحام خواسته ایشان امده و ۵ روز مهلت دارم باید چکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال شما مبهم است
الآن شما خواهان هستید یا خوانده؟ و چه اخطاری برای شما آمده است که مهلت آن ۵ روزاست و متن آن چیست ؟