صدور حکم رشد دختر۱۶ ساله، چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۸۱۹ #28209182

سلام
برای گرفتن حکم رشد آیا وجود پدر الزامی است؟
و باید در دادخواست در اسم خوانده، اسم پدر ذکر شود؟
در صورت عدم دسترسی به پدر به علت طلاق پدر و مادر جهت حکم رشد، در این صورت چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نیازی به نوشتن اسم پدر وجود ندارد به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست ای تحت عنوان گواهی رشد مطرح نموده و فقط اسبت به سوالاتی که قاضی از شما می نماید می بایست دقت کافی را داشته باشید

وجود پدر الزامی نیس
و باید در دادخواست در اسم خوانده، اسم پدر ذکر شود.
در صورت عدم دسترسی به پدر به علت طلاق پدر و مادر جهت حکم رشد، ایشان مجهول المکان معرفی شده، و حضور یا عدم حضور ایشان مانع تصمیم دادگاه نیست.

با رسیدن به سن قانونی خواهان حکم رشد در دعوی خود نیازی به حضور پدر ندارد و حضور یا عدم حضور ایشان مانع تصمیم دادگاه نیست.

برای گرفتن حکم رشد آیا وجود پدر الزامی است؟
هرگاه صغیری با وجود ولی قهری بخواهد پیش از هجده سالگی و بعد از بلوغ از خود رفع حجر نماید، خود صغیر می تواند از دادگاه برای رفع حجر خویش اقدام نماید
باید در دادخواست در اسم خوانده، اسم پدر ذکر شود؟
بله
صورت عدم دسترسی به پدر به علت طلاق پدر و مادر جهت حکم رشد، در این صورت چه باید کرد؟
عدم حضور پدر مانع تصمیم دادگاه نیست

هرچند در خواست رفع حجر به معنای طرح دعوای نیست اما چون درخواست رفع حجر عملا در فرم دادخواستها نوشته میشود لذا صغیر برای اخذ رفع حجر از دادگاه باید در مقابل خوانده نام ولی قهری خود را بنویسد.

سلام

برای صدور حکم رشد باید به طرفیت پدرتان یا جد پدری تان دادخواست بدهید و اگر نشانی او را ندارید مجهول امکان اعلام کنید تا از طریق نشر آگهی دعوت شوند.