مطالبه مهریه ده سال پس از اجرائیه، به نرخ روز است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۰ #28156763

سلام، ده سال پیش طلاق گرفتم و اون موقع حکمم شد ماهی ۱ سکه و همسرم نرفت دنبالش من هم ندادم چیزی. اینجا سوال پرسیدم وکلا گفتند باید یک‌جا پرداخت کنم اون ده سال را و می‌توانم بهش اعسار بزنم. الان می‌خوام بدونم حکم ۱۰ سال پیش را به قیمت همون موقع حساب می‌کنند یا به قیمت امروز؟

مشاوره حقوقی اجرای احکام
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عین سکه محکوم شده اید متاسفانه سکه را به قیمت روز میبایست تهیه کنید

سلام شما باید به قیمت روز سکه، مهریه را پرداخت نمایید .

هرچه که محکوم شدید باید پرداخت شود که در این مورد باید سکه بدهید.

با سلام،شما نسبت به عین سکه متعهد هستید لذا اگر از قبل تهیه نکردید با قیمت روز باید تهیه و تقدیم کنید.

میبایست ماهانه یک سکه تحویل بدهید.

شما ملزم به تحویل عین سکه می‌باشید نه ارزش ریالی ان لذا هر زمان که باید سکه را تحویل بدهید باید آن را تهیه و به واحد اجرای احکام تسلیم گردد

سلام و عرض ادب
درخصوص نحوه پرداخت مهریه همسر شما، تبدیل تعهد صورت نگرفته که بخواهید به جای سکه، قیمت ریالی آن را بپردازید تا قیمت ریالی سکه به پول ۱۰ سال پیش یا امروز، موضوعیت داشته باشد بلکه صرفا نحوه تحویل سکه های مهریه به ایشان، تقسیطی شده است لذا شما هرزمان که اقدام به پرداخت نمایید، ملزم به تحویل سکه هستید نه پول نقد و سکه نیز یک عین معین است لذا بدیهی است هرزمان که بخواهید آن را از بازار تهیه و از طریق اجرای احکام، به زوجه تحویل نمایید؛ لازم است جهت خرید سکه، قیمت همان روز را به فروشنده بپردازید.