تامین دلیل بعد از فروش خودرو، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۷ #28151048

با سلام
من تصادف کردم و چون نظر افسر کاردان رو قبول نداشتم کارشناس سه نفره گرفتم و اداره راه به دلیل نقص جاده ۴۰ درصد مقصر شو و خودمم ۶۰ درصد من به دلیل بی اطلاعیی اول تامین دلیل نکردم و الان ماشین رو فروختم با توجه به اینکه رای کارشناس سه نفره و ۵ نفره دارم و خسارت ماشین داخلش نوشته شده ولی قیمت ننوشتن آیا این به عنوان تامین دلیل قابل قبول هست که مطالبه خسارت کنم. یا اصلا چون ماشین رو فروختم نه میتوانم مطالبه خسارت کنم و نه تامین دلیل و اگر میشه که آیا از این نظریه ها به عنوان تامین دلیل میشه استفاده کرد یا نه
سوال ۱. آیا چون ماشین رو فروختم میشه تامین دلیل بکنم. یا میشود با استفاده از این نظریه کارشناسان مطالبه خسارت کنم

سوال ۲.کپی مدارک ماشین برگ سبز و کارت رو دارم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .با توجه به اظهارات شما.نمیتوانید مدعی جبران خسارات و ضرر و زیان شوید.چون حقی نسبت به اتوموبیل ندارید