خونه رو به ناممون نمیکنه و همه همسایه ها در جریان هستن که خونه ماست با شکایت میتونیم خونه رو بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۴ #28123339

با سلام خسته نباشید
ما چن سال پیش برای خریدن خونه وام جانبازی گرفتیم
و الان که وام تموم شده جانبازی که از فامیلای ماست
خونه رو به ناممون نمیکنه و همه اشناها و همسایه ها در در جریان هستن که خونه ماست
با شکایت میتونیم خونرو بگیریم؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
ابتدا اظهار نامه ای مبنی بر این امر به او ارسال کنید
اگر مفید نبود دادخواست دهید با استشهادیه و عند اللزوم شهادت شهود و سوگند و قسامه طرف مقابل تلاش در گرفتن رای داشته باشید

"با سلام"
اگر مدارکی برای اثبات این موضوع داشته باشید کفایت میکند
در غیر اینصورت از همسایگان فوق الذکر استشهادیه تهیه و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی از ایشان نمایید

با سلام شما میبایست دادخواست اثبات مالکیت و همچنین الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید تا البته کاملا امری دشوار میباشد و پیشنهاد بنده این است که حتما با یک وکیل در این خصوص مشورت نمایید

اثبات و احراز این موضوع بسیار سخت و مشکل است.
با استشهادیه و احیانا اگر مدرک دیگری دارید بدوا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند انتقال مطرح نمایید.
با توجه به تخصصی بودن موضوع و حساسیت موضوع حتما از مشاوره وکیل خبره در این زمینه استفاده نمایید.