تهمت و افترا چطور اثبات شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۷ #28114045

خانومی هستم ۲۳ ساله.یک خانوم برای من پاپوش درست کرده که من با پسر ارتباط دارم و این مشکل شده و زندگیم از هم داره میپاشه چون همسرم میگه بهم ثابت کن از طریق پیج تقلبی تو اینستا خودشو زده جای من و طرف مقابلم آرایشگاه داره تو محلمون یعنی گفته من با اون پسره آرایشگاهی دوستم درصورتی که من اصلا اون آقارو نمیشناسم بعدشم پرینت گرفته از این پیج تقلبی ولی نشانی از اکانت توش نیست و نشون همسرم داده همسرمم میگه بهم ثابت کن حتی آبروی منو جلو خانواده شوهرم کمکم کنید

مشاوره حقوقی افترا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به جرم افترا تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

باسلام. شما می بایستی از طریق پلیس فتا پیگیر موضوع باشید

با سلام ابتدا شکایت خود را در پلیس فتا مطرح کنید سپس شکواییه به طرفیت خانوم مذکور تنظیم نمایید به هر حال نگران نباشید مطمئنا موضوع قابل اثبات است موفق باشید

با سلام
میتوانید از شخصی که با عکس شما اقدام به ساخت پیج کرده شکایت نمایید

با شکایت از صاحب صفحه موضوع از طریق دادسرای ویژه و پلیس فتا پیگیری میشود

با درود قابل پیگیری است، می‌توانید به اتهام افترا طرح شکایت نمایید

سلام بهتر راه شکایت جرم افترا از خانم از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید