یکی از وراث رضایت نمیدهد از طریق قانون میشه کاری کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۳ #28106208

سلام یکی از وراث برای انحصار وراثت و ساخت ملک رضایت نمیدهد از طریق قانون میشه کاری کرد یا باید رضایت اون رو جلب کنیم ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ساخت، نیاز به رضایت تمام شرکا دارد به عبارت دیگر تصرف مادی در اموال مشاع نیاز به اذن تمام شرکا دارد.

با دریافت گواهی انحصار وراثت از طریق شورا و مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک می توانید سند مالکیت مجزا بر حسب سهم الارث خود دریافت و سپس درخواست افراز مطرح بنمایید.

"با سلام"
برای ساخت رضایت همه الزامی است
ولی حصر وراثت رضایت نمیخواهد

باسلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت وجود یک نفر از وراث کافیست و میتواند اخذ گواهی نماید
اما برای سایر موارد بایستی رضایت همه وراث باشد مگر اینکه سهم الارث وارث مخالف را پرداخت نمایید و از ایشان برگه محضری جهت مطالبه سهم الارث بگیرید.

نسبت به انحصار وراثت نیاز به اذن وراث نیست،هر یک از میتواند درخواست گواهی حصر وراثت نماید،ولی برای ساخت نیاز به اذن همه وراث دارید،ولی میتوانید درخواست فروش آن را نمایید.

سلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت نیاز به موافقت ورثه نیست و هر یک از ورثه می توانند با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود و ارائه کپی شناسنامه و کارت ملی وراث و یک فقره استشهادیه و گواهی فوت متوفی درخواست صدور گواهی انحصار وراثت بنماید تا به شورای حل اختلاف ارسال و رسیدگی شود
ولی برای ساخت درمال مشترک باید با توافق رکا فراهم باشد.

سلام
باید رضایت وارث جلب بشه