آیا میتونیم از این تبصره استفاده کنیم و درخواست بازنشستگی بدیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #28095045

با عرض سلام و وقت بخیر
پدر بنده ۳۳ سال سابقه بیمه دارد اما وقتی درخواست بازنشستگی داد گفتن که باید ۳۰ سال تمام برای دولت خدمت کرده باشه اما پدر بنده ۲۸ سال برای دولت خدمت کرده بنده ماده ۱۰۳ خدمات کشوری رو که خوندم نوشته بود که حداقل باید ۳۰ سال برای دولت خدمت کرده باشه اما تبصره ۱ نوشته در صورتی که جانباز باشن ۵ سال از این سابقه در ماده ۱۰۳ کم میشه
میخواستم بدونم ما چطور میتونیم پیگیر این قضیه بشیم آیا میتونیم از این تبصره استفاده کنیم و درخواست بازنشستگی بدیم؟ چون پدر بنده جانباز هستن.
با تشکر

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله ، جانبازان عزیز بر حسب درصد جانبازی خویش میتوانند پیش از موعد ، اقدام به بازنشستگی نمایند که شامل حال آنان میشود لذا در صورت عدم همکاری ، میتوانید از طریق دیوان عالی اداری اقدام نمایید