وصول محکوم‌به توسط نماینده حقوقی شرکت خصوصی

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۱ #28067309

در دادنامه وصول وجه سفته، دادنامه به نام شرکت و نماینده حقوقی صادر و اجرائیه هم به همین منوال حال محکوم به وصول شده و شرکت منحل و ختم جلسه تسویه و کلیه حساب‌های بانکی این شرکت بسته شده. مدیر تسویه در دفترخانه اسناد رسمی حاضر شده و عنوان نموده محکوم به نماینده حقوقی سابق که نام او در متن دادنامه و برگه اجرائیه می‌باشد پرداخت شود، اما قاضی اجرای احکام مطابق ماده ۳۳ قانون آئین دادرسی مخالفت می‌نماید، در حالی که نماینده حقوقی همان سهامدار عمده ۶۰ درصدی و مدیر تسویه سهامدار ۲۰ درصدی و سهامدار ۲۰ درصدی دیگر همسر نماینده حقوقی می‌باشد، حال سوال این است این مبلغ به نفع دادگستری ضبط می‌شود؟ آیا قاضی اجرای احکام تخلف می‌کند؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قضات اجرا معمولا با وسواس بیشتری عمل می کنند درصورت صحت ادعا به قاضی صادرکننده رای قطعی مراجعه نمایید تا دستور صادر کند

بستگی به نوع تصفیه شرکت مذکور دارد و اینکه صرفا مدیر تصفیه اعلام نموده که فلان مبلغ محکوم به را به فلانی دهید نمی‌تواند نافذ باشد و باید به تصویب مدیر اجرا در واحد اجرای احکام برسد اما چنانچه موضوع در صلاحیت اداره تصفیه ورشکستگی محل باشد که احتمال به یقین هم همینطور است واحد اجرای احکام صحیح ایراد گرفته و خدشه‌ای بر آن وارد نیست و البته وجه وصول شده بعنوان امانت در صندوق دادگستری می‌ماند نه به عنوان تملیک دادگستری تا چنانچه طلبکاری در زمان مشخصی حضور پیدا کند و یا بستانکاری وجود داشته باشد که طلب وی مطابق قانون تجارت تایید شده باشد بتواند از مبلغ فوق طلب خود را مسترد نماید.. بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

باسلام، محکوم به را به حساب صندوق دادگستری واریز کنید زیرا برای دریافت محکوم به توسط نماینده شرکت اساسنامه باید بررسی گردد.

با سلام
منظور شما ماده ۳۳ قانون اجرای احکام مدنی است. وفق همین ماده و ماده ۴۵۷ قانون تجارت حق با قاضی اجرای احکام است. بهتر است شما وجه موضوع اجرائیه را به حسابی که اجرای احکام مربوطه اعلام می کند واریز نموده و رسید را به شعبه اجرای احکام تحویل دهید و به اختلاف قاضی اجرای احکام و مدیر تصفیه کاری نداشته باشید.