اگه بره شهادت دروغ بده برعلیه من و منو محکوم کنه حکم من چی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۵ #28063021

باسلام
بنده یه مدت در یک فروشگاه______ کار میکردم اقا هستم ۲۲ ساله بعد از اینکه از فروشگاه بیرون اومدم و دیگه سر اون کار نرفتم یه پسر جوان ۲۶ساله که چند روزی یه بار برای خرید میومد منو تو خیابان دید و گفت که پسر برادر صاحب فروشگاه گفته تو پشت سرم حرف زدی و گفتی من با دخترها در ارتباط بودم و منو مورد ضرب و شتم قرارداد بعدش من رفتم پزشکی قانونی و شکایت کردم والان بعد چند ماه که دیه اومده تازه بعد از ۸ ماه از تاریخ وقوع اینکه جلو منو گرفت رفته شکایت منو کرده به جرم افترا و نشر اکاذیب پرونده شورا حل اختلاف رفت و من نرفتم و حالا منتظرم پرونده بره دادگاه الان متوجه شدم صاحب فروشگاه که فامیل همین پسره هست گفته میره برعلیه من شهادت میده چون من از فروشگاش رفته بودم گفته منتظر یه همچین روزی بودم که تلافی کنم حالا اگه بره شهادت دروغ بدع برعلیه من و منو محکوم کنه حکم من چی میشه من که تا الان سابقه زندان و کیفری نداشتم ؟؟؟

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر توانستید کذب بودن شهادت دروغین کارفرما را اثبات نمایید که رفع اتهام خواهید شد و اما در غیر اینصورت شما مجازات خواهید شد
جرم افترا و نشر اکاذیب در دو ماده ۶۹۷ و ۶۹۸ قانون مجازات اسلامی تشریح شده است؛
هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جرائد یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را‌صریحا نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که‌موجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا (۷۴) ضربه شلاق و یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.

سلام شهادت دروغ ه اسمش با خودشه شهادت دروغ.....شما نگران نباشید هر شهادتی در دادگاه پذیرفته نمیشه و دادگاه باید علم خودش رو هم در اثبات موضوع دخیل کنه ...و اگر شهادت با اوضاع و احوال قضیه جور درنیاد دادگاه ترتیب اثر نخواهد داد