زمانی که شوهرم معتاد بودن بنده از طریق تلگرام با فرد دیگه ایی رابطه داشتم برای دریافت مهریه مشکلی ایجاد نیشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۶ #28043602

با سلام
همسر بنده مدتی دچار اعتیاد بودند البته یه دوره در کمپ بودند و الان هم بنده از پاک بودن ایشون مطمئن نیستم.همچنین از شغلشون هم دارند اخراج میشن.دوره ایی که ایشون شدیدا درگیر موضوع اعتیاد بودند بنده از طریق تلگرام و تلفنی با فرد دیگه ایی رابطه داشتم.الان میخواستم از ایشون برای گرفتن مهریه شکایت کنم آیا این رابطه خللی در روند شکایت بنده ایجاد میکنید یا خیر؟با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر .به هیچ وجه این رابطه خللی در مطالبه مهریه برای شما ایجاد نمیکند توجه کنید مهریه حق زوجه است ودر هرشرایطی به وی تعلق میگیرد و میتواند هرزمان آنرا مطالبه کند

سلام . خللی به مهریه شما وارد نمی آید .

با سلام و احترام
مهریه حق مسلم زن می باشد و ارتباطی با روابط نامشروع ندارد

شما می توانید بابت مهریه اقدام کنید و ارتباط تلگرامی مانع مطالبه مهریه نیست

در ضمن اعتیاد همسر هم توجیه موجهی برای ارتکاب عمل غیر قانونی نیست.

خیر روابط نامشروع زوجه برفرض که اثبات هم بشود خللی به حق ایشان بر مهریه ندارد

با سلام مخاطب محترم مهریه ارتباطی با روابط قانونی یا غیر قانونی افراد ندارد. و در هر صورت قابل مطالبه است