اتهام خیانت در امانت زده شده، دادیار ۵ روز مهلت دفاع داده من چی بگم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۰ #28030260

در شرکت پارک بانی کار میکردم یک عدد گوشی و یک کارتخوان برای کار گرفته و من نیز مبلغ ۵ میلیون سفته به کارفرما دادم و من اخراج شدم و حدود سه ماه حقوق دریافت نکردم و برای گرفتن حقوق به اداره کار مراجع کردم کارفرما به دادسرا رفته ادا خیانت درامانت زده آیا ثابت میشود سفته ما رو نمیدهد ضامن میتواند شهادت بدهد چون بابت وسایل سفته دادیم و ضامن ضمانت کرد ما مدارک قرارداد و ضامن و حکم اداره کار است آیا با همین میتوانیم دفاع کنیم به ما گفت سفته میدم امضا کن تحویل گرفتین و وسایل نمیخوام ما این کار رو نکردیم کار ما خوبه بوده دادیار ۵ روز مهلت دفاع داده من چی بگم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.. دراحراز ارتکاب جرم خیانت در امانت سوء نیت مجرمانه ،یعنی قصد مرتکب در تحویل ندادن وسایلی که به او سپرده شده نیز مهم می باشد..به هر حال اینکه شما وسایل را برای عدم پرداخت حقوق و مزایای معوقه تحویل نداده اید و قصد شما در واقع ،تصرف وسایل به نفع خود نیست و به نوعی آنها رانگه داشتید تا حقوق معوقه را کارفرما پرداخت کندوبعد تحویل دهید یا سفته را به شما نمی دهد می تواند عناصر لازم برای احراز جرم خیانت در امانت را متزلزل کند . دفاع خود را براین موضوع متمرکز کنید.معمولا دادگاه ها خصوصا دادگاه تجدیدنظر این مورد را ترتیب اثر می دهند و حکم برائت صادر می کنند..در هر صورت جواز کسب معتبر یا وثیقه در دسترس داشته باشید زیرا برای شما قرار وثیقه یا کفالت صادر می شود