درخواست مطالبه نفقه و مهریه دارم در چه صورت اعسار من از پرداخت هزینه دادرسی پذیرفته می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۱۵ #27955102

سلام، من می خوام با دراختیار گرفتن وکیل؛ دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدم
اگر هزینه دادرسی رو پرداخت نکنم.
1- برچه مبنایی اعسار بنده پذیرفته می شود؟
2-آیا زمان رسیدگی به دادخواست مطالبه مهریه عقب می افتد؟
اگر هزینه دادرسی رو پرداخت کنم.
3-چه زمانی باید مطالبه خسارت از هزینه دادرسی رو به زوج بکنم؟
4-اگر زوج درخواست اعسار ندهد دقیقاً چه زمانی ملزم به پرداخت هزینه دادرسی هستن؟
5-اگر زوج درخواست اعسار بده و احیاناً پذیرفته شه؛ هزینه دادرسی واریزی به حساب دولت به من (زوجه) بازگردانده می شود؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص نفقه هزینه دادرسی بسیار ناچیز است در خصوص مهریه نیز می توان به نحوی خواسته را تقویم نمود که هزینه آن زیاد نشود . دعوی اعسار می تواند صدور حکم در دعوی مهریه را حتی تا یک سال یا بیشتر به تعویق بیاندازد .

با سلام ووقت بخیر
با پشتیبانی کانون وکلای تماس بگیرید که راهنمایی بشید . برای هزینه دادرسی ابتدا شمادادخواست مطالبه مهریه و تامین خواسته دهید و و دادخواست اعسار از هزینه دادرسی دهید که تا حدودی پروسه زمانی را طولانی میکند و زوج موظف هست انتهای کار درزمان اجرا علاوه بر مهریه ، هزینه دادرسی و خسارات دادرسی را هم پرداخت کند .