آیا راهی هست که مدیر ساختمان را مجبور کنم که اجازه دهد برای حمل وسایل از آسانسور استفاده کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۲۷۱ #27953920

سلام و احترام در سال های اخیر در بسیاری از مجتمع های مسکونی قانون ممنوعیت استفاده از آسانسور جهت اثاث کشی تصویب و اجرا شده. سوال اول بنده اینه که برای از بین بردن این قانون که ظلم بزرگی در حق مالکین غیرساکن و مستاجرین هست آیا راه حلی وجود دارد؟و سوال دوم اینکه بنده واحدم رو با شرط اثاث کشی با آسانسور اجاره کردم اما این مورد در اجاره نامه قید نشده و بعد از دو سه سال مدیریت جدید مجتمع قانون رو تغییر داده و اثاث کشی با آسانسور رو ممنوع کرده. چطور میتونم ایشون رو مجبور کنم که اجازه بده بنده با آسانسور وسایلم رو حمل کنم؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .چنانچه در آپارتمانی آسانسور مخصوص حمل بار وجود نداشته باشد استفاده از آسانسور عمومی برای اسباب کشی منوط به اجازه هیئت مدیره و کلیه ساکنین ساختمان می باشد

با درود اجبار خیر رایزنی نمایید

با سلام چناچه آسانسور مخصوص حمل بار نباشد مدیر ساختمان می‌تواند مانع حمل بار شود.

عرض ادب
قانون گذار نظر خود را در مورد این امر بیان کرده، توصیب شده و ابلاغ گردیده شده است. در کتاب‌های قدیمی می‌خوانیم که برای انواع و اقسام مبادلات اجتماعی و فرهنگی آدابی وجود داشته است. آداب رفتار با والدین، آداب رفتار با معلم، آداب رفتار با خودمان! مولوی، یکی از سرشناس‌ترین ستاره‌های مشرق‌زمین چه خوب می‌گوید که "بی‌ادب تنها نه خود را داشت بد بلکه آتش بر همه آفاق زد" .فرهنگ و آداب استفاده از آسانسور به ما کمک می‌کند که یک زندگی شهروندی زیبا و وجین داشته باشیم، انرژی یکدیگر را در برخوردهای روزانه نگیریم، و تکنولوژی را به‌سمت انسانیت و تمدن سوق دهیم، نه به‌سمت پیشرفته کردن عادات زشت و ...! پس به جای خرده گرفتن که چرا از آسانسور برای حمل بار استفاده نمی شود باید به این فکر کنیم که چرا آسانسوری جدا گانه برای حمل بار درست نمی شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداگر اسیبی به آسانسور وارد نمایید شما مسول خواهید بود باید از هدیت مدیره ساختمان و ساکنین اجازه بگیرد.

سلام و وقت بخیر
اگر در آپارتمانی آسانسور مخصوص حمل بار تعبیه نشده باشد استفاده از آسانسور عمومی برای اسباب کشی منوط به اجازه هیئت مدیره و کلیه ساکنین ساختمان می باشد. در خصوص قرارداد اجاره می توانید با اجرایی نشدن شرط مندرج، اجاره نامه را فسخ نمایید.

آسانسورهای موجود در آپارتمان یا مخصوص افراد است و یا مخصوص حمل بار
اگر اکثریت مالکین واحد های مشاع تصمیمی در باری قسمت های مشاعی بگیرند شما نمی توانید با ایشان مخالفت کنید تنها راهی که دارید این است که موافقت اکثریت اعضارا مبنی بر اجازه به حمل بار داده شود
در خصوص قرارداد اجاره نیز باید عرض شودآن تنها یک قراردادی خصوصی بین مالک و مستاجر است و درصورتی که مواردی پیش بیاید که استفاده از مال مستاجره را دشوار سازد شما حق فسخ دارید اما به استناد آن مجاز نیستید ازحکم گرفته شد ه توسط اکثریت اعضا خودداری کنید