آیا راهی برای طلاق ایشان وجود دارد و میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۲ #27935489

ایشان درخواست طلاق از طریق وکیل دادند و شروط دوازده گانه عقدنامه شامل من نمی شود و من نمی خواهم طلاق بدهم و فردا با وکیل ایشان قرار دارم، آیا راهی برای طلاق ایشان وجود دارد در ضمن در حضور وکیل ایشان مراقب چه نکاتی باشم، سپاس از شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علت و منشا تقاضای طلاق زوجه مشخص نشده است
در صورت توافق بر وقوع طلاق توافقی در خصوص بندهای توافق دقت نظر داشته باشید

بیشتر‌باید‌توضیح‌دهین‌اگر‌نفقه‌نمی‌پردازین‌اگر‌محکومیت‌کیفری‌دارین‌یا‌اعتیاد‌دارین‌یا‌ارتباط‌نامشروع‌دارین‌میتواند‌و‌گرنه‌خیر

بستگی به موارد زیادی دارد، اما در کل بهتر است با وکیل صحبت داشته باشید.