آیا بیمه مسئولیت مدنی شرکت موظف به پرداخت کلیه هزینه پزشکی بنده میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶۲ #27896943

در سر کار انگشت اشاره دست راستم آسیب دید، با رفتن به بیمارستان از بیمه تکمیلی استفاده کردم، حالا در صورت شکایت آیا بیمه گذار مسئولیت مدنی شرکت موظف به پرداخت هزینه های بیمارستانی بنده است؟
ضمنا در حادثه بند انگشت اشاره راستم قطع شده.
با تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بیمه موظف به پرداخت کلیه هزینه های درمانی است و اگر مسئولیت کارفرما نیز بیمه شده باشد پرداخت دیه نیز بر عهده بیمه است .

با سلام کارفرما موظف به پرداخت خسارات و دیه شماست. درصورتی بیمه مسولیت مدنی دارا باشد و کلوز های پرداخت هزینه پزشکی و هزینه مازاد درمان را نیز دریافت نموده باشد شرکت بیمه علاوه بر هزینه پزشکی به شما مبلغ دیه را نیز پرداخت میکند.
ضمنا شما می توانید جهت مطالبات موضوع ماده ۶۶ تامین اجتماعی نیز اقدام نمایید.

کارفرما در قبال شما مسئولیت کیفری و مدنی دارد. می بایست دیه و خسارات شما را جبران کند. اگر کارفرما بیمه داشته باشد بیمه در حدود تعهدات پرداخت میکند .

سلام بیمه مکلف به پرداخت دیه و هر هزینه است که شما انجام داده اید . نه هزینه هایی که از مجرای بیمه تکمیلی پرداخت شده است .

سلام
چون در محل کار خود دچار حادثه شدید و مسولیت این امر بر عهده کارفرما است و نسبت تقصیر خود ملزم به جبران غرامت کارگر حادثه دیده می باشد.
اگرب دادگاه شکایت کنید
دادگاه حادثه را به کارشناس مربوطه ارجاع می دهد
کارشناس میزان از کارافتادگی یا نقص عضو و هزینه پزشکی را تعیین می کند و به یک مبلغ غرامت می رسد.
و دادگاه حکم را جهت اجرا انشا میکند

کارفرمای شما بدوا مسئولیت مدنی جبران خسارت جانی وارد شده به شما را ب عهده دارد و اگر ایشان مسئولیت خود را بیمه کرده باشدبیمه دیه متعلقه را پرداخت خواهد کرد.