می توانیم برای نجات همکارمان فرار مالیاتی شرکت را به دارایی اعلام کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۴ #27862284

مدیر عامل هر فصل برای فرار مالیاتی دستور خرید فاکتور صوری میداد
پول آن را از حساب یکی از دوستانش واریز می‌کرد به حساب شخصی حسابدار شرکت
حالا بعد از گذشت یکسال حسابدار را تهدید به شکایت کرده که بابت این واریزی ها از تو شکایت میکنم که تو پول گرفتی و فاکتور صوری خریدی
در صورتیکه این پول ها از حساب شخص دیگری واریز شده و اینکه به دستور خود مدیرعامل بوده
حالا ما می توانیم برای نجات همکارمان فرار مالیاتی شرکت را به دارایی اعلام کنیم؟
آیا او هم گرفتار می شود یا خیر؟
قابل ذکر است تمام اسناد در سامانه دارایی بنام مدیر عامل ثبت شده و هیچ اثری از حسابداران شرکت نیست و حتی آنها قراردادی با شرکت نداشته و بیمه هم نبوده اند.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام نمایید دوست عزیز...

وقت بخیر پیگیری کنید

با احترام ، بله می‌توانید اقدام نمایید.

سلام بله می‌توانید اقدام نمایید

با سلام
بله می توانید اقدام کنید.

با درود بله می‌توانید اقدام نمایید

باسلام بله میتواند اقدام کند ومدیرعامل رو محکوم کند