آیا برای مزایده ملک مشاعی رضایت همه وارثان نیاز است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۸ #27859224

یا به درخواست یک یا دو وارث قابل اجرا می باشد؟
۲-در صورت نبود خریدار در بار دوم مزایده آیا وارثان مجبور به فروش ملک به قیمت کمتر از کارشناسی می شوند؟ یا در صورت عدم تمایل به فروش نمیرسد؟
۳-وراث چه هزینه هایی را باید متقبل شوند؟ آیا وراثی که درخواست مزایده را داده اند باید هزینه ها را پرداخت کنند؟
۴-آیا وراث دیگر قادر به خرید ملک به قیمت کمتر از کارشناسی بعد از بار دوم مزایده هستند؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما در سوال مشخص نکرده اید که چرا ملک به مزایده گذاشته میشود و بابت محکومیت به پرداخت بدهی است یا دستور فروش مال غیر منقول یا تقسیم ارث یا....
لیکن بطور کلی چبنانچه همه ورثه توافق داشته باشند ملک به طریق عادی و با توافق خودشان را به هر قیمتی که تمایل داشته باشند به فروش می‌رود
و مزایده ناظر به مواردی است که بین طرفین توافقی وجود ندارد
در این صورت ملک بر اساس قیمت پایه که کارشناس تعیین می نماید و از طریق مزایده به فروش میرود و چنانچه برای بار اول مشتری پیدا نشد مزاید تجدید می شود
و اگر مال مربوط به محکوم علیه باشد و خریداری پیدا نشود و خود طلبکار نیز به قیمت مورد مزایده حاضر به برداشتن ملک نشود از ملک رفع توقیف می گردد.