اسم همسرش رو خط زدم اسم خودم رو نوشتم؛ قاضی چه حکمی میده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۹ #27827665

من در شناسنامه خودم و شخصی که حدودا دوماه پیش درخواست ازدواج داده بود اسم اون و در شناسنامه اون
وقتی اسم همسرش رو دیدم درحالت جنون خط زدم کردم و اسم خودم رو نوشتم سوال اینه قاضی چه حکمی میده؟

مشاوره حقوقی جعل
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم جعل مرتکب شده اید.

سلام
مطابق قانون مجازات، شش ماه تا سه سال حبس یا سه تا هجده میلیون ریال جریمه نقدی دارد.

سلام
خط خوردگی شناسنامه ازمصادیق جعل دراسنادرسمی است ومجازات حبس داردمگراینکه بخاطرآشفتگی روحی تان بتوانیدتبدیل یلتعلیق مجازات بگیرید

درود
عمل شما جعل سند رسمی است و حبس یا جزای نقدی دارد.

سلام دوست عزیز
براساس ماده ۱۰ قانون تخلفات، جرائم و مجازات­های مربوط به اسناد سجلی و شناسنامه، «هر کس در شناسنامه یا اسناد سجل خود یا دیگری هرگونه خدشه (‌از قبیل خراشیدن یا تراشیدن یا قلم بردن یا الحاق یا محو یا اثبات یا‌ سیاه کردن) وارد نماید به پرداخت جزای نقدی از یکصد هزار ریال تا ۵۰۰٫۰۰۰ پانصد هزار ریال محکوم خواهد شد. در صورتی که اقدامات مذکوره به قصد متقلبانه انجام یافته باشد، مرتکب به مجازات جعل در اسناد رسمی به کیفیت مقرر در قوانین جزایی محکوم می‌شود. در صورت تکرار دادگاه مکلف به تعیین حداکثر مجازات می‌باشد».
از این رو توجه به انگیزه فرد نقش مهمی در تعیین میزان مجازات وی دارد؛ یعنی اگر قصد متقلبانه که در ماده ۵۲۳ ق.م.ا بخش تعزیرات ذکر شده است، احراز نگردد، فرد جاعل صرفا بر اساس قانون تخلفات، جرایم و مجازات های مربوط به اسناد سجلی و شناسنامه محکوم می شود.

سلام جریمه نقدی و جعل شده ضمنا طبق سوال شما درحالت جنون ادعای شما برای قاضی باید محرز شود موفق باشید

با سلام جرم جعل توسط شما محقق گردیده است که می تواند مطابق نظر قاضی حبس یا جزای نقدی مجازات شما باشد.