میتونم با صدای ضبط شده ثابت کنم که بهم گفته برو بیرون و منم با توجه به حرفش اومدم بیرون؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۶ #27818232

سلام، شوهرم همیشه بهم میگه برو از خونه بیرون. دیشب صداشو ضبط کردم همین جمله رو گفت.

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صدای ضبط شده به عنوان اماره(نشانه)باعث علم قاضی میشود که قاضی مختار در پذیرش یا عدم پذیرش آن میباشد

با سلام
متاسفانه صرفا صدای ضبط شده در دادگاه ها قابل استماع نخواهد بود مگر اینکه در کنار آن شواهد و مدارکی دیگر باشد

صدای ضبط شده قرینه است و نه دلیل ...لکن در صورت اجبار ایشان پس از تماس با فوریتهای پلیسی صورت جلسه تنظیم و ضم شکایت نمایید

با سلام و احترام
از صدای ضبط شده به عنوان اماره است و فقط به علم قاضی کمک می کند

با سلام
ابتدا متاسفم
استفاده از صدای ضبط شده اشخاص به عنوان دلیل در دادگاه فاقد اعتبار است.ولی در علم قاضی موثر است و اصطلاحا تنها به عنوان یک اماره (نشانه) در نظر گرفته می شود.
اما اگر شاهدی در این خصوص دارید که شما را از منزل بیرون کرده .میتوانید به استناد آن دادخواست ترک انفاق مطرح کنید.
البته احتمال پذیرش صد در صد نیست.

سلام
صدای ضبط شده قابل استماع نمیباشد میتوانید با ۱۱۰ تماس بگیرید و مراتب را اعلام نمایید