آیا می توان قولنامه را فسخ نکرد و زمین را فروخت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #27811489

۲ نفر فرزندان ذکور و ۳ نفر فرزندان اناث + همسر مرحوم طبق گفتگو و تماس تلفنی با هم بر سر فروش تنها ارث مرحوم ( زمین ۶ دانگ ۱۳۰ متری ) توافق نمودند. متعاقب این توافق ۲ نفر از فرزندان پیگیر شده و زمین را بصورت قولنامه با بهترین قیمت فروخته و تمام ورثه بجز دختری که در شهر دیگر ساکن است و نمیتوانسته حضور داشته باشد و توافق خود را تلفنی ( طبق فایل صوتی موجود ) اعلام نموده، امضا نمودند. اکنون که پای انتقال سند زمین و محضری نمودن قرارداد رسیده است، همان دختر غایب، زیر قول زده و همه گونه فروش زمین را مخالف شده است. شایان ذکر است فسخ قولنامه مستلزم پرداخت ۳۰ میلیون خسارت پشیمانی می باشد. با توجه به رضایت تمام ورثه و رضایت تلفنی این دختر، آیا می توان قولنامه را فسخ نکرد و زمین را فروخت و حق آن دختر را بدون حضورش در محضر به حساب او یا دولت ریخت؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه جهت احازه ایشان شاهد داشته باشید, می توانید فسخ نکنید گرچه متعاقب آن ممکن است بجرم فروش مال غیر ازشماشکایت شودکه همان شهودویا پیامک ایشان اگر موجودباشد موجب برایت شمامیشود

سلام
اگر شما بتوانید اجازه و در واقع وکالت آن دختر را برای فروش ملک ثابت نمایید قرارداد تنظیم شده معتبر است ولی چنانچه نتوانید اجازه و یا وکالت از سوی او را ثابت کنید معامله نسبت به سهم ایشان معتبر نبوده ولی نسبت به سهم سایر ورثه که قرارداد را امضاء نموده اند قرارداد معتبر است و از سوی شما قابل فسخ نیست.