آیا این قولنامه خرید ملک اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۲ #27764215

باسلام
بنده یک ملک از مادرم خریدم و در قولنامه ای که در دفتر معاملات املاک تنظیم کردیم کل قیمت که ۳۰ میلیون بود را نقدی نوشته ایم و در پایین برگه قولنامه دفتر معامله املاک قید کرده اند که چون قیمت‌گذاری بین خریدار و فروشنده صورت گرفته است دفتر هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد،
آیا این قولنامه اعتبار دارد؟
و اینکه شاهد نیز آنرا امضا کرده است.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به توافق به عمل قولنامه ایرادی ندارد

با سلام - بله تا زمانیکه یکی از طرفین معامله هیچ ادعایی نسبت به دیگری ویا این قرارداد نداشته باشند از قبیل انواع خیارات وغیره ،این قرارداد اعتبار دارد ولی در صورتیکه مثلا مادرتان استناد به خیار غبن داشته باشد وثابت شود در این صورت به اعتبار آن خدشه وارد میشود.

سلام
بله اگر دو طرف معامله در صحت و سلامت عقل معامله کنند بخصوص که این معامله مابین مادر و فرزند اتفاق افتاده است مشکلی نخواهد داشت

سلام- بله این قولنامه در صورت وجود شاهدین و در حضور بنگاه اعتبار دارد/.