آیا با گذشت یکماه میتوانم از شاکی و همسرش اعاده حیثیت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #27741438

با سلام

در پرونده سرقت تعزیری شاکی و همسرش با حضور در دفتر شورای محل و در محل کسب چندین تن از کسبه و با دیدن آشنایان و اقوام در خیابان و کوچه و بازار با افترا، تهمت های ناموسی و سرقت و امثالهم اقدام به تخریب چهره بنده و ذهنیت ها نموده و در زندگی زناشویی ام باعث بروز اختلاف گردیدند با توجه به اینکه باردارم در طی دو ماه تحت فشارهای عصبی و استرس هایشان چندین مرتبه به پزشک و انجام سونوگرافی های متعدد نمودم و مرتب درد دارم همچنین برای اثبات بیگناهی ام وکیل اخذ نمودم در این مدت بار گزاف مالی و جانی و حیثیتی فراوانی را متحمل شدم، حدود یک ماه پیش قرار منع تعقیبم صادر شد.

اکنون آیا با گذشت یک ماه امکان شکایت از نامبردگان وجود دارد؟

غیر از اعاده حیثیت چه شکایت های دیگه ای میتوانم علیهشان مطرح کنم؟

آیا هزینه های متحمل شده طی استرس ها و مشکلاتی که به عمد آزار و اذیتشان متحمل شدم اعم از اخذ وکیل و هزینه های پزشکی ام قابل استرداد است؟

آیا باید شهادت شهود و مدارک پزشکی ام را به دادگاه ارایه دهم؟

برای اثبات ضرر های حیثیتی و مالی و جانی ام به چه چیزهایی استناد کنم؟

قانون چه مجازاتی برایشان در نظر میگیرد؟

جزای نقدی به حساب دولت حدودا چقدر میباشد؟

ایا امکان تعهد گرفتن از آنها وجود داد؟

ایا حقوق پایمال شده ام و آبروی از دست رفته ام قابل مطالبه است؟

واقعا مستاصلم.

لطفا به همه سوالاتم پاسخ دهید خواهش میکنم

ممنونم از شما و خسته نباشید

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید از ایشان به جرم افترا شکایت نمایید
و هزینه ی وکیل به شما پرداخت خواهد شد ولی به میزان تعرفه ی قانونی.
گرفتن حکم برای خسارات معنوی و روحی که به شما وارد شده کمی سخت است

با سلام
درخصوص تهمت افترا میتوانید اعاده حیثیت کنید و همچنین درخصوص هزینه های خود میتوانید اقدام کنید
بهتره بایک وکیل مشاوره کنید

چون اتهام شما سرقت بوده . لذا تقاضای اعاده حیثیت معنا ندارد .