میتونم شکایت کنم واسه اون مبلغ با توجه به این که جز پرینت بانک چیزی دستم نیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #27739588

سلام من قبلا به کارت شوهرم پول واریز کردم یعنی با کارت خودم که به نامم به حساب ایشون پول کارت به کارت کردم این پول به عنوان قرض دادم بش در مقابل هیچ سفته و چک هم نگرفتم چون شوهرم بود فک نکردم لازم بشه الان یک سال و نیم جدا شدم اوایل میگفت پول میدم بت ولی حالا کلا منکر پول شده میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم واسه اون مبلغ با توجه به این که جز پرینت بانک چیزی دستم نیست یا نه تقریبا مبلغ پول سی میلیون سال نود و چهار دادم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بموجب پرینت واریز وجه و در صورت داشتن شاهد به ضمیمه دادخواست وجه را مطالبه نمایید

سلام وقت بخیر
اگر شاهد دارید به استناد شهادت شهود و الا بایداستناد به اتیان سوگند کنید

با سلام
شما میتوانید به استناد به شهادت دو نفر شاهد مرد نیز علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه بدهید