میگه باید دیه رو به روز پرداخت کنی؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۶ #27724345

اعسار به تقسیط دیه‌ی که محکوم شده بودم در سال۸۶ پذیرفته شد.پیش پرداخت را دادم و شروع به پرداخت اقساط‌ش کردم (واریز به صندوق) تا سال ۹۳ پرداختم دفتر اجرای احکام بعد از چند بار درخواست من حساب کردن گفتن تموم شده اما به حساب خودم چند قسط دیگه مونده بود و با توجه به اینکه شاکیم از سال ۸۸ دیگه نیامده بود پرداختی‌ها رو وصول کنه منم پرداخت نکردم.تا اواخر سال ۹۸ خبری نبود منم گفتم حتما من اشتباه میکردم و به گفته اجرای احکام تموم شده.
آذر ۹۸ حساب‌های بانکی من مسوود شد وقتی پیگیر شدم فهمیدم از اجرای احکام بابت همون دیه هست.رفتم اول گفتن بدهیت به دوز میسه و بعد قاضی اجرا باهاش صحبت کردم جریان گفتم پروندم رو خوند وبا توجه به اینکه هنوز شاکیم بعد از گذشت حدود ۱۰ سال نیومده بود و هیچ اقدامی نکرده بود و پرداختی‌های منو هم نگرفته بود قاض حساب منو باز کرد و گفت همون چند قسطی که مونده رو پرداخت کن چند روز بعد من رفتم این شعبه اجرا منحل شده بود پرونده منو دادن یه شعبه دیگه الان قاصی اون شعبه میگه باید دیه رو به روز پرداخت کنی.
از وکلای محترم درخواست مشاوره و همفکری دارم چه اینجا جواب بدن یا تلفنی و یا حضوری.
با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هر آنچه و هر نسبتی که از کل دیه باقی مانده باشد و بطور کلی هر قسط که پرداخت می شود باید به نرخ همان روز پرداخت شود بالفرض مثال شما اگر در سال ۹۰نیم در صد هر ماهی پرداخت می کردید و مثلا نیم درصد در ان سال میشد ۵۰۰ هزار تومان که اگر اقساط همگی پرداخت نشده و به امسال موکول شده باشد الان نیم درصد برابر است با ۱/۶۵۰/۰۰۰ تومان که ضرب در اقساط باقیمانده و معوق خواهد شد.