آیا با بسته شدن حساب بانکی اطلاعات آن نیز معدوم میشود و من نمیتوانم کاری انجام بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۲ #27711580

باسلام.
بنده سال گذشته دچار انسانی شیادی شدم که اول او را نشناختم و با کمال سادگی و برای رفع مشکل مالیش در بازه زمانی ۵ ماه پشت سر هم مبالغی که جمع انها بالغ بر ۹ ملیون تومان است به شماره کارتی که متعلق به پدرش بود و خودش داده بود واریز کردم. مشکلی که با ان مواجه هستم این است که جدیدا با مراجعه به بانک متوجه شدم شماره کارت پدرش کلا در سیستم بانک مربوطه نیست و احتمالا پدرش حساب خود را کلا بسته است. ممنون میشوم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اطلاع داز حساب بانکی می توانید با اخذ دستور مقام قضایی اقدام نمایید چون با مسدود نمودن حساب سابقه و اطلاعات در بایگانی موجود است

اطلاعات مربوط ب صاحب حساب در سیستم اطلاعات بانکی بایگانی میشود لذا برای استعلام آن و کشف اطلاعات هویتی نیاز ب دستور مقام قضایی هست از این طریق اقدام کنید

درود
خیر سوابق حساب ایشان حذف نمی شود و از طریق قضایی می توانید استعلام بگیرید.

قطعا سوابق مربوط به حسابهای بانکی بایگانی شده و امکان استعلام دارد . لیکن برای اخذ اطلاعات در خصوص مشخصات صاحب حساب باید استعلام قضایی صورت بگیرد .

تا جایی که ما میدانیم،هم چنین چیزی غیر ممکنه. و حساب بانکی و مشخصات حساب حساب بکلی امحا شود

با سلام
خیر مشخصات حساب در سیستم بانک بایگانی خواهد شد و با دستور قضایی قابل استعلام خواهد بود