سازنده ی برج اقدام به تغییر کاربری غیر قانونی نموده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۶ #27705115

در مجتمع تجاری که دارای ۱۹۶ مغازه تجاری بوده و از ساخت و واگذاری آن ۲۰ سال گذشته و قرار بوده که ۸ طبقه دیگر اداری ساخته شود، بعد از بیست سال حال سازنده و پیمانکار ورودی برج اداری بنا را بدون رضایت مالکین و خریداران چون سال ۸۳ جهت پایان کار گرفته و سند مغازه ها را تکمیل کرده برای ورودی برج هم به اسم ورودی اختصاصی برج که شامل راه پله و آسانسور برج هم می شود سند دریافت کرده و حال بدون اطلاع مالکین رفته در کمیسیون ماده پنج سال پیش ۹۶ یا ۹۷ موافقت تغییر کاربری را گرفته است و شروع به تخریب و تغییر بنا نموده است.
کار ایشان غیر قانونی بوده و مایلم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
و شروع به تخریب بنا و ساخت نموده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی برای توقف عملیات تخریب و ساخت و لغو مجوز صادره بدلیل ورود ضرر و زیان جبران ناپذیر اقدام نمایید .

سلام هر گونه تغییر یا تصرف در قسمت مشاعات ساختمان منوط به اجازه همه شرکاست .شما می توانید در این خصوص درخواست تامین دلیل کنید و سپس در دادگاه اقامه دعوی نمایید .

سلام فقط مالکین وخریداران با وجود مدارک وهویتشان وشواهد میتوانند بااثبات این کار شکایت کنند وسازنده وپیمانکار رامحکوم کنند

با سلام
هرگونه تغییر کاربری در ملک بایستی با مجوز کمیسیون ماده ۵ شهرداری صورت گرفته باشد وبا توجه به توضیحات داده شده مجوز قانونی اخذ شده است البته اگر با اخذ این مجوز ضرر مادی وخسارت جبران ناپذیر ی به شخص یا اشخاصی وارد خواهد شد میتوان از طریق دیوان عدالت اداری دستور موقت مبنی بر منع انجام عملیات ساخت وساز ودر نهایت امر اعتراض به رای کمیسیون ماده ۵ را مطرح نمایید

فعلا بدلیل فوریت موضوع می توانید با تقدیم درخواست دستور موقت وبعدسپردن تامینی به دادگاه از تخریب و ساخت بنا از ادامه کار جلوگیری کنید وظرف ۲۰ روز بعد هم اقدام به طرح دعوی اصلی نمائید موفق باشید

سلام- به دادگاه مراجعه و دادخواست با تامین دلیل خواسته را بدهید ، دادگاه کارشناسی را معرفی کرده و با بررسی های کارشناسی قاضی پرونده اقدام به صدور رای می نماید/.