استفاده از مشاعات توسط یک نفر رو چگونه باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۳ #27693353

سلام
ما یک ساختمان ۱۰ واحده هستیم بنده طبقه اول و زیر واحد من سالن اجتماعات هست و کلید این سالن رو فقط یکی از افراد ساختمان دارد و آهنگ با صدای وحشتناک داخل سالن اجتماعات روشن میکنه و میگه ورزش میکنم به مدیر هم گفتم هیچ کاری نکردن و واحد من بعد از پخش آهنگ میلرزه چیکار میشه کرد و آیا میشه سالن اجتماعات رو بدون اجازه مخصوصا اینکه بالای سر واحد من هست تبدیل به سالن ورزشی کرد؟ مجازاتشون چیه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تصرف در مشاعات ساختمان مستلزم رضایت تمامی ساکنین خواهد میتوانید شکایت طرح کنید.

در خصوص رفع مزاحمت ایجاد شده بدوا برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید و اگر کفایت نکرد می توانید شکایت نمایید.

تصرف در مشاعات ساختمان مستلزم رضایت تمامی ساکنین خواهد بود لذا با توجه به مزاحمت ایشان می توانید علیه وی شکایت کنید

با سلام
استفاده از مشاعات منوط به رضایت سایر مالکین میباشد و در صورت مزاحمت میتوانید با استناد به گزارش کلانتری و شهادت شهود شکایت مزاحمت مطرح نمایید.

سلام خیر بدون اذن سایر شرکا نمیتوان مشاعات را تصرف نمود.

با درود
مشاعات قابل تصرف فردی نیست.
سالن اجتماعات مختص همین امور است نه چیز دیگر.
عمل ایشان مصداق بارز ایجاد مزاحمت است.
اگر شهودی دارید علیه ایشان طرح دعوا نمائید، با دلایل دیگر نیز می‌توانید موضوع را به اثبات برسانید.

درود
استفاده از مشاعات بدون رضایت سایر مالکین امکان پذیر نمی باشد. ضمنا می توانید به جرم مزاحمت شکایت کنید.