آیا با اثبات هبه بودن طلاها میتوانم مانع گرفتن آنها شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۹ #27662685

با سلام

من یک مقدار طلا دارم که تو بانک نگه داشتم،شوهرم دوران عقد برام مقداری طلا خریده بود و الان بزور میخواد بگیره،میگه با فاکتور میرم شکایت میکنم و طلاها رو از بانک در میارم، این طلاها سرمایه ماست و اون میخواد به عنوان قرض به کسی بده که من مایل نیستم.

اگه اثبات کنم که طلاها هبه بوده میتونم طلاهارو برای خودم نگه دارم؟

و اینکه چجوری ثابت کنم طلاها هبه هستش؟

آیا با قراردادی که نوشتن طلا سرویس کامل برام بخرن میتونم اثبات کنم طلاها هبه بوده؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید با به اجرا گذاشتن مهریه طلاها را توقیف کنید . راه بهتر این است که اگر صندوق امانات به نام شماست طلاها را خارج کنید و تبدیل به طلاهای دیگری یا سکه نمایید . چون اگر هبه ثابت شود قابل رجوع از طرف شوهر است مگر این که طلاها تغییر کرده یا وجود نداشته باشد .

در صورتی که اثبات شود طلاها هبه بوده است می تواند از شما در یافت کند

تنها راهی که شما دارید مبنی بر اینکه طلاها را نتوانند از شما بگیرند این است که آنها را به نحوی از مالکیت خود خارج کنید یا بفروشید و یا ....
زیرا هبه تنها تازمانی که موجود است قابل مطالبه است اما اگر از بین برود دیگر قابل رجوع نیست به استناد ماده ۸۰۳ قانون مدنی

مهریه را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته و طلاها را به عنوان مهریه توقیف کنید.اثبات هبه سخت و موفقیت شما کم است

اگرشوهرثابت کند طلاها بابت هبه بوده می تواندازشما پس بگیرد .
ولی راهکارهایی هست که نتواند طلاها راازشما بگیرد