مزاحمت ناموسی چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۴۳ #27662681

صاحب خانه ی ما در زمانی که من و شوهرم مسافرت بودیم به بهانه گرفتن کلید از دخترم ایجاد مزاحمت برای دخترم کرده و پیشنهاد به ورود خانه داده ودختر درب را بروی او بسته وبعد از ساعتی که ازخانه بیرون رفته دختر را در راه محل کارش تعقیب واصرار بر اینکه سوار شو تا برسونمت دخترم سوار شده و دوباره اصرار کرده که بیا باهم باشیم من باهات یه کار خصوصی دارم و شمارتو بهم بده دخترم قبول نکرده و در بین راه از ماشینش پیاده شده و با اتوبوس به محل کار رفته ولی او تا محل کار، دخترم را تعقیب کرده ووقتی درب مغازه، دخترم دوباره متوجه او شده با لگد به ماشینش زده و این صحنه رو صاحب کار دخترم دیده و علت را پرسیده دخترم به صاحب کارش گفته که او مزاحمم شده..لذا الان که من از مسافرت اومدم و با صاحب خانه دعوا کردم و کار به کلانتری کشیده شده ،ایشان حاشا کرده.
آیا قانون از دختر من حمایت میکند یا نه با توجه به اینکه ما تا در خانه ایشان هستیم امنیت ناموسی نداریم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می تونین شکایت کیفری مزاحمت برای بانوان رو در دادسرا مطرح نمایید وصاحبکار و حتی خانواده که ازاین موضوع مطلع هستند نیز می توانند شهادت دهند .

سلام، به به اتهام ایجاد مزاحمت برای نوامیس و توهین علیه ایشان شکایت کنید قطعا دادگاه حمایت خواهد کرد