آیا خانواده می توانند مانع استقلال پسر بیست ساله شوند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #27635877

سلام خسته نباشید من پسر ۲۰ ساله هستم و قصد مستقل شدن از خانواده بنا به دلایلی هستم چه اقداماتی لازمه آیا خانواده حق تهدید کردن دارند یا میتوانند مانع شوند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
خیر پسر از سن ۱۸ سالگی ازادی و استقلال دارد و کسی نمیتواند مانع اش شود

شما میتوانید هر زمان که بخواهید مستقل شوید چون شما بالغ ورشید حساب میشوید و نیاز به اخذ اجازه ندارید

طبق قانون پسر بیست ساله رشید محسوب شده و می تواند به صورت مستقل زندگی کند.