شکایت ترک انفاق زوجه با حق حبس و رای وحدت رویه ۶۳۳

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۰ #27626297

سلام خسته نباشید، ببخشید من خانمم از حق حبس داره استفاده می‌کنه و من هم براشون منزل با وسایل تهیه کردم و هم نفقه پرداخت می‌کنم و الزام به تمکین هم شکایت کردم که متاسفانه به خاطر باکره بودنشون تمکین من در دادگاه بدوی و تجدیدنظر رد شد. حالا می‌خواستم بدونم با توجه به اینکه خانم از حق حبس استفاده می‌کنه و تمکین نمی‌کنه و دوران عقد هست و من منزل با وسایل تهیه کردم، شکایت کیفری ترک اتفاقشون نتیجه داره؟ و اینکه رای وحدت رویه شماره ۶۳۳ دیوان عالی کشور در خصوص شکایت ترک انفاق در دوران عقد هنوز اجرا میشه یا نسخ شده؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر نفقه ایشان را پرداخت می نمایید طرح شکایت ترک انفاق به نتیجه ای نخواهد رسید. با عنایت به تصویب تبصره ماده ۵۳ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ و نسخ صریح ماده ۶۴۲ قانون مجازات اسلامی وفق ماده ۵۸ همین قانون، رای وحدت رویه ۶۳۳ هیات عمومی دیوان عالی کشور مصوب ۱۳۷۸ منسوخ شده است.

سلام وقت بخیر
در صورت پرداخت نفقه از سوی شما، شکایت ایشان ره به جایی نخواهد برد.

با سلام
اگر نفقه زوجه پرداخت میشود لذا موضوع ترک تنفاق منتفی خواهد بود

خیر به دلیل ارائه نفقه دیگر عدم انفاق صورت نمیگیرد.

سلام با توجه به اینکه میفرمایید نتثفقه ایشون رو پرداخت میکنید
اظهار نامه تمکین یا دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید (که هر دو از نظر آثار یکی هست)

با درود ، بنابه اظهارات شما ، اگر نفقه زوجه را پرداخت می کنید طبق نص صریح قانون حمایت خانواده شکایت کیفری ترک انفاق علیرغم استفاده از حق حبس زوجه، وجاهت قانونی ندارد ، و مشمول وحدت رویه مذکور نمیشود حالا بهتر است به زوجه اظهارنامه تمکین زوجیت ضمن پرداخت نفقه ماهانه به زوجه ، و تهیه مسکن با لوازم در شان زوجه ارسال نمایید و سپس دادخواست تمکین زوجیت و انجام مراسم عروسی نیز مطرح کنید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه طبق گفته‌های خود نفقه را پرداخت میکنید، تبعا شکایت نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت.