لطفا دیه ای رو که تعلق میگیره رو بفرمایید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۳ #27597566

با سلام
بنده هنگام کار افتاده ام و دچار عارضه هایی شدهام
۱- شکستگی دیستال رادیوس دست راست که فقط با گذاشتن پین بهبود یافته
۲- شکستگی و خورد شدگی دیستال رادیوس دست چپ با پلاتین و پین
۳- شکستگی استخوان اسکافویید دست چپ
(دست چپ با محدودیت حرکتی التیام یافته)
۴- شکستگی راموس تحتانی لگن بدون نیاز به جراحی بهبود یافته
۵- شکستگی مهره های L۱ وT۱۲ بدون نیاز به جراحی بهبود یافته
با این تفاسیر لطفا دیه ای رو که به من تعلق میگیرد را محاسبه فرمایید
چون کارفرما گفته شکایت نکنم و تمام دیه را پرداخت خواهد کرد

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است شکایت کنید تا دادگاه دیه را تعیین کند بعد رضایت هم زمان با پرداخت دیه باشد مراقب کلاهبرداران باشید چون بعد از اعلام رضایت رجوع دشوار است

باسلام بر اساس نظر پزشک قانونی دیه یا ارش صدمات را قاضی مشخص خواهد کرد.

سلام دیه شما از طریق ارسال پرونده شما به پزشکی قانونی و تبدیل اصطلاحات پزشکی به حقوقی مشخص میشود اکیدا تذکر میدهم که شکایت بکنی چون این موارد چنانچه شکستگی ساده استخوان باشد بالغ بر دویست میلیون تومان میشود صاحب کار شما هیچ وقت چنین مبلغی را به شما نخواهد داد

سلام
دیه شما با توجه به نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام خواهد شد.