نحوه تنظیم شکایت برای بدهی چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۸ #27596060

فردی بدهی معادل ۱۸۰ تومن به من داره. به چه صورت و از کجا میتونم اقدام به شکایت کنم و اینکه اگه من شکایت کنم پولی که بابت شکایت باید پرداخت کنم بیشتر از این پول میشه!؟ از فرد هم مدارکی از قبیل: رسید بانکی، مکالمات تلفنی، پیام ها موجوده.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات الترونیک قضایی دادخواست مطالبه وجه را مطابق مدارک و مستندات بنمایید و هزینه دادرسی هم ۳%کل مبلغ بدهی می باشد که در صورت محکومیت شخص قابل مطالبه است

سلام شما یک دادخواست مطالبه طلب را تنظیم و بدادگاه تقدیم میکنید بعلاوه مطالبه خسارات دادرسی و مبلغ مورد نظرتان در صلاحیت شورای حل اختلاف است و کگمتر از آن و هزینه های دادرسی را هم برایتان قید میکنند تا وصول کنید

دادخواست مطالبه وجه در دادگاه محل اقامت فرد مورد نظر تقدیم نمایید. با مطالبه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه این مبلغ نیز به شما تعلق میگیرد.
هزینه دادرسی نیز قابل مطالبه میباشد و در حکم خواهد امد

میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به تقدیم دادخواست مطالبه وجه باستناد مدارک موجود بنمایید . هزینه دادرسی به میزان ۳% خواسته باید پرداخت شود که در هنگام صدور رای ، به محکومیت خوانده افزوده خواهد شد .