آیا با شرایط زیر،بدهکار میتواند بعد از صدور رای محکومیتش، درخواست اعسار بدهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۸ #27547828

سلام
از شخصی مبلغ ۷۰ میلیون طلبکارم،ایشان ۳ ماه پیش آپارتمان ۳ واحده خود را به نام خانمش انتقال داد، ارزش تقریبی ملک مورد بحث ۷۰۰ میلیون میباشد.
آیا بعد از صدور رای محکومیتش میتواند درخواست اعسار بدهد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید برای انتقال مال بصورت صوری برای فرار از پرداخت دین از ایشان شکایت نمایید .

بله می تواند درخواست اعسار دهید

اما شما هم می توانید دلایلی مبنی بر مال دار بودن ایشان ارائه دهید

سلام بله می تواند اما اگر تاریخ درخواست اعسار حداکثر یک سال بعد از انتقال ملک باشد یقینا اعسار وی رد می شود .

می تواند دادخواست بدهد. اما از انجا که دادگاه کلیه نقل و انتقالات سال قبل را استعلام میکند این انتقال می تواند از موجبات رد دادخواست اعسار او باشد

دادگاه برای صدور حکم اعسار به این نقل و انتقالات توجه مینماید و محکوم بایستی لیست اموال و معاملات یک سال قبل از آن را ضمیمه درخواست اعسار نماید.

امکان طرح دعوای اعسار هست ولکن شما هم میتوانید به مسائلی که اماره و یا دلیل بر تمکن مالی محکوم علیه است در دفاع اشاره کنید و در صورت نیاز مدارک مثبته را به دادگاه ارائه دهید.