آیا یک سوم اموال به شوهر می رسد و بعد باقیمانده بین همسر و والدین تقسیم بر دو می شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۲ #27469791

با عرض ادب و خسته نباشید
خانمی که فرزندی ندارد وصیت میکند اموالش بعد مرگ به همسرش برسد.
والدین خانم و یک خواهر در قید حیات هستند.
در این شرایط درصدی که از کل ماترک به شوهر می رسد چقدر است؟
ایا خواهر زن هم ارث می برد؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شوهر یک سوم را به موجب وصیت و یک دوم را بابت فرض ارث می برد. خواهر ارث نمی برد.

سلام وقت بخیر
در صورتیکه پدر و مادر در قید حیات باشند،خواهر ارث نخواهد برد.زوج نیز علاوه بر یک سوم بابت وصیت یک دوم هم از ترکه بابت ارث سهم می برد.

وصیت تا یک سوم صحیح می باشد و مازاد بر آن به رضایت سایر وراث بستگی دارد. اگه رضایت ندادن تا یک سوم طبق وصیت و بک دوم هم طبق قانون ارث به مرد می رسد با وجود پدر و مادر به خواهر ارث نمی رسد

خیر خواهر با وجود پدر و مادر ارثی نخواهد برد،وصیت نیز بر ثلث اموال صحیح هست و علاوه بر آن بعلت نداشتن فرزند، همسر ایشان یک دوم نیز از ماترک متوفی ارث خواهند برد

با وجود پدرمادر خواهر ارث نمی برد
زوج علاوع ثلث مورد وصیت یک دوم هم از ترکه ارث خواهد برد

خواهر زن ارث نمی بردوارث زوج از ترکه یک دوم وبقیه به پدر ومادر میرسداگر چیزی ماند به پدر رد می شود

با سلام
وصیت تا یک سوم نافذ است و مازاد بر آن نیاز به تنفیذ سایر ورثه دارد و چنانچه تنفیذ نگردد شوهر یک سوم از بابت وصیت و یک دوم از بابت سهم الارث خواهد برد و خواهر با وجود وارثان طبقه اول ( پدر و مادر متوفی ) ارثی نمی برد .