نحوه دفاع در جلسه رسیدگی به شکایت خیانت در امانت چک، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۰۴ #27433630

شخصی چکی در وجه بنده ( در چک نام قید شده و حامل نیست) صادر نموده، با در دست داشتن گواهی عدم پرداخت به واحد اجرا اداره ثبت مراجعه کرده و پس از ابلاغ حساب های ایشان در بانک های مختلف را مسدود و یک خودرو که پلاک به نام ایشان بود نیز توقیف کردم، اکنون وی از بنده شکایت خیانت در امانت کرده و اظهار داشته چک را به خاطر این که ضامن وام ایشان بوده ام به من داده، ادله ایشان هم دو نفر شاهد بوده و دلایل دیگری هم ارائه نداده، اکنون احضاریه برای مواجهه حضوری آمده.
به فرض اینکه شاهدهای ایشان در جلسه عنوان کنند که چک امانتی بوده، من چگونه باید از خود دفاع کنم؟
چ سناریویی در جلسه رسیدگی ممکن است رخ دهد؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حق باشماست ، شاهد راجرح کنید

سلام
شما منشا صدور چک رو وطلبکار بودن از صادرکننده چک رو اگر در دادگاه ثابت کنید نیازی به سناریو سازی طرف نیست
ضمنا چک بابت ضمانت انجام تعهد از شمول خیانت در امانت خارج است

حتما میبایستی یه مطالبعه از پرونده و ادله آن انجام شود تا بتوان نظر داد که ایا لایحه مفید می باشد یا خیر

با سلام
در سوال مطرح فرموده اید شاکی بیان داشته است چک بابت ضمانت بوده است چک ضمانتی نمیتواند وصف امانت به خود بگیرد. وصف تجریدی اسناد تجاری مانع از تحقق هر گونه ادعایی نسبت به چک خواهد شد. تمام تلاش شاکی برای اخذ قرار اناطه است تا احقاق حق شما به طول بینجامد.

بدون اطلاع ازمحتویات پرونده ، لایحه مفید فایده نیست

سلام گرامی

چکی که در وجه شما صادر شده حتما بابت بدهی و طلبی بوده مثلا معامله یا قرض بنابراین همین که ثابت کنید چک بابت بدهی به شما داده شده و شما وجه چک را از صادرکننده طلب داشتید کافی است برای تبرئه شما و شکایت وی رد خواهد شد.