آیا این موضوع که مشکلاتی که پیام های ایشون بوجود آورده و بنده رو وادار به فرستادن اون پیامها و نوشتن کلام توهین آمیز کرده، مورد قبول قاضی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #27415930

سلام،شبتون بخیر،
خاله بنده از شهرستان به منزل مادرم میاد بعد از دو روز بینشون مشاجره ای صورت میگیره که خاله بنده شروع کننده این مشاجره بودن بعد هم منزل مادرم رو ترک میکنن بعد از یکماه به خط تلفن بنده که بصورت امانت دست مادرم بوده ۳ پیامک حاوی مطالبی چون افشای راز خانوادگی که فقط مربوط به مادرم در دوران قبل از ازدواجش بود و همچنین تهمت به بی عفتی، و اینکه تو بچه پدرت نیستی و همچنین الفاظ توهین آمیز، و اقرار به افشای راز بصورت در حضور و منزل دو تا از اقوام که با دیدن پیامها حال مادرم بد میشه و متاسفانه از اون روز علائم بیماری مادرم که اگزروفرنی هست و ۲ بار سابقه بستری دارن تشدید شده بطوریکه زندگی من رو هم مختل کرده و خودمم دچار بیماری قلبی و آسم و افسردگی حاد، ضعف عصب چشمی هستم و شروع دوباره بیماری مادرم و استرس و اضطراب باعث تشدید بیماریهای خودمم شده و زندگی روزمره من رو به علت سردردهای تنشی شدید با مشکل مواجه کرده من هم یک روز که بخاطر کار خالم بسیار دچار فشار عصبی شدید شدم چندین پیام که حاوی الفاظ توهین آمیز بود فرستادم و مادرم هم از ایشون بابت پیامها شکایت کردن که بلافاصله بعد از اینکه متوجه شدن مادرم شکایت کرده، ایشون هم از بنده بخاطر ارسال اون پیامها شکایت کردن مخوام بدونم آیا این موضوع که ایشون اول به خط بنده پیام فرستادن و مشکلاتی که پیام های ایشون بوجود آورده و بنده رو وادار به فرستادن اون پیامهاو نوشتن کلام توهین آمیز کرده، مورد قبول قاضی میتونه باشه یا خیر؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه خاله شما پیام های توهین آمیز و تعمت و افترا که شاید با کمی ادله نسبت به قذف با توجه به کلمه تو بچه مادرت نیستی را اثبات نمایید همچنین میتوانید نسبت به ورود ضررمالی و معنوی و مشکلات و بیماری های بوجود آمده نظریه پزشک قانونی شکایت علیه خاله نماید .
اما درخصوص توهین و الفاظ شما که اشاره نکردید شما متهم می باشید و در نهایت در مقابل شکایت شما شکایت متقابل ثورت گرفته است

به هر حال در زمان رسیدگی تمام مطالب از سوی قاضی استماع و بررسی خواهد شد ولی اینکه آنها اول توهین کرده اند دلیل موجهی برای توهین و سایر جرایم توسط شما نخواهد بود .