معنی و مفهوم این ابلاغیه چی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #27410199

با سلام و خسته نباشید
به موجب دادنامه شماره ------------مورخ ۲۹/۰۴/۹۹ شما محکوم شده اید به میزان سهم الارث { ماترک } به پرداخت ۴۰۰ سکه بهار ازادای بابت اصل خواسته و پرداخت هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل طبق تعرفه قانونی
محکوم علیه مکلف هست از تاریخ ابلاغ احراعیه
۱پس از ابلاغ اجراعیه ظزف ده روز مفاد ان را به موقع اجرا گذارد
۲ ترتیبی برای پرداخت به محکوم به بدهد
۳ مالی معرفی کند که اجرا حکم و استیفا محکوم به ان از ان مسیر باشد و در صورتی که خود را قادر به اجرای مفاد اجراعیه نداند باید ظزف مدت ده روز صورت جمع دارایی های خود را به قسمت اجرا تسلیم نماید
اگر مالی ندارد صریح اعلام نمایید ماده ۳۴ اجرای احکام مدنی می باشد معنی و مفهوم این ابلاغیه چی هست من که محکوم شدم چی کار کنم الان؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرائیه حکم قطعی است که باید ظرف مهلت مقرراقدام به پرداخت یا معرفی اموال جهت اجرا نمایید.

سلام
متن ابلاغ اجراییه است که محکوم علیه ظرف مهلت مذکور یا مال معرفی کند یا در صورت عدم توانایی پرداخت اعسار دهد