عموی من به استناد اون دفترچه ساختمان ادعای مالکیت دارد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۳ #27379667

سلام و خسته نباشید
بعد از برحمت رفتن پدر بنده یک ملک از پدر بزرگم که ۱۱ سال پیش فوت کرده بودند بجا مانده بود که ما وقتی میخواستیم سهم خود را از این ملک بگیریم فهمیدیم که این ملک در سال ۷۹ که در بافت روستایی قرار داشته و پس از زلزله بازسازی شده بود در اون سال از طرف شورای روستایی اونجا یه دفترچه به اسم دفترچه ساختمان صادر شده که در اون زمان توسط پدر بزرگ من امضا کرده و اون دفترچه ساختمان به اسم عموم شده .
میخواستم ببینم اون ملک که حدودا ۱۰۰۰ متر هست و ساختمان اون زمین حدود ۲۰۰ متر همه به عموی من تعلق میگیرد؟
و اگر نه ما چه کنیم که تکلیف مشخض بشه البته الان اون روستا قبل از فوت پدر بزرگ من به شهر تبدیل شده
تکلیف چیست
ممنون

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر نسبت به امضای پدر بزرگتان درخصوص انتقال ملک به عموی خود اعتراض دارید دادخواست تقسیم بدین

درود
ممکن است پدر بزرگتان به عمویتان انتقال داده باشد ابتدا اطمینان حاصل کنید اگر منتقل نکرده بود ورثه می توانند دادخواست تقسیم ماترک متوفی را بدهند.

با سلام بدون بررسی مدارک نمی توان پاسخ دقیق و مناسبی داد ولیکن شما می توانید ابتدا تحریر ترکه را انجام دهید و سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید .

درود بر شما، عنایت داشته باشید چنانچه در زمان حیات پدربزرگ شما این انتقال صورت گرفته باشد، صحیح و حدود آن همان حدود نوشته شده در دفترچه ی مذکور خواهد بود.

با توجه به اینکه ماترک متوفی بوده باید بین وراث تقسیم شود مگر اینکه پدر بزرگ در قید حیات خود این انتقال را اقدام نموده باشد

سلام
دادخواست تقاضای تقسیم ترکه پدربزرگ تان را بدهید.

با سلام
ضمن مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی دادخواستی مبنی بر تقسیم ترکه پدربزر گتان با معرفی ملک مزبور به طرفیت سایر وراث تقدیم نمایید.