آیا شخص موظف بوده خودرو خود را بیمه بدنه نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۶ #27345476

سلام بنده هفته پیش با ماشین ۲۰۶ خود به سپر کیا سورنتو مدل ۲۰۰۸ زدم که بعد از کروکی مامور راهنمایی رانندگی به اداره بیمه رفته کارشناس بیمه گفت خودرو زیان دیده قیمت نامتعارف و بالای ۲۰۰ میلیون تومنه ما به اندازه خودرو ساندرا مبالغ رو حساب میکنیم و به زیان دیده میدیم که زیان دیده با زیر با نرفتن قصد دارد از من پول اضافه بگیرید
حالا رفته و سپر که یه ذره تو رفته رو کلا عوض کرده و چراغ سالم رو تعویض منم بهشون گفتم برید اداره بیمه پولتونو بگیرید من ندارم بدم که تهدید کردن که گفتم هر کار دوست دارید بکنید
آیا بنده تمام کارهای قانونی را انجام دادم
ایا شکایت ایشان به جایی خواهد رسید؟ یا اون شخص موضف بوده خودرو خود را بیمه بدنه میکرده و حرف من قانونی هست که پولی نمیدم چون کاملا قانونی اقدام کردم

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این حالت ادله خود را ارایه نمایید و عنوان کنید که عوض کردن سپر و چراغ بنا به خواسته خود شخص بوده است

سلام
خیر ایشان موظف به بیمه بدنه نمی باشد
چون قصور متوجه شماست مسئولیت جبران خسارت مازاد بر پرداختی بیمه نیز با شماست هر چند که بیشتر افراد از صراحت بنده ناراحت میشوند لذا هدفم خدمت است پیشنهاد میکنم به نحوی با ایشان مصالحه نمایید