برای تامین خواسته سفته ها میتونم حکم اجراییه مهریه رو به دادگاه اعلام کنم تا متوقف بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۸۲ #27331033

سلام
بنده سال گذشته مبلغ ۴۰۰ ملیون تومان را به پدر زنم دادم تا از ورشکستگی نجات پیدا کنه و زندانی نشه... در مقابل این پول همسرم به من سفته داد چون من این پول رو به اعتبار ایشون دادم و همسرم از من این مبلغ رو دریافت کرد.... الان بعد از یکسال وقتی درخواست برگشت پولم رو دادم همسرم و پدرشون خیلی از من شاکی شده و به جای تشکر برای انتقام مهریه اش رو به اجرا گذاشته... بنده نیز سفته هارو به اجرا گذاشتم...
سوالم اینه برای تامین خواسته سفته ها میتونم حکم اجراییه مهریه رو به دادگاه اعلام کنم تا متوقف بشه تا صدور قرار سفته و تهاتر و این داستانها...
ممنون از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مراتب را طی لایحه ای در اجرای احکام مربوط به تامین اعلام بفرمائید

باسلام
طلب متقابلتان را با لایحه ی به اجرای احکام دهید تا از توقیف اموالتان جلوگیری شود

سلام
موارد را بوسیله لایحه‌ به اجرای احکام مربوطه اعلام کنید
قطعا با شما همکاری خواهند کرد

با درود مراتب را طی لایحه‌ به اجرای احکام مربوطه اعلام دارید

با سلام ،ابتدا در مواجهه با اجراییه ی دادگاه در مورد پرداخت مهریه ،دادخواست اعسار از محکوم به را بدهید تا جلب و زندان نشوید ،سپس برای گرفتن وجه سفته به دادگاه مراجعه کنید و اگر خوانده ی دعوا مناقشه ای در پرداخت سفته نداشته باشند میتوانند به تهاتر استناد کرده و با مبلغ مهریه تا حدود سفته تهاتر میشود .

سلام و درود
طلب متقابلتان را با لایحه ای در اجرای احکام مربوط به تامین اعلام کنید تا تهاتر بتواند جلوی توقیف اموالتان را بگیرد.