با ارسال اظهارنامه ای در خواست مفاصا حساب دوره ی وکالت را نموده اند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۶ #27269839

با سلام بنده چندین سال است از همسر سابقم جدا شده ام در زمان زوجیت درحال ساخت چند واحد اپارتمان بودیم که تماما ملک بنده بود و یکو نیم دانگ زمین را به نام ایشان نموده بودم لیکن با نزدیک شدن مراحل اخذ سند آپارتمان با رضایت وی به دفترخانه رفتیم و ایشان وکالت بلاعزل با ذکر اجازه ی فروش ولو با غبن فاحش که به نوعی حاکی از انتقال بود به بنده دادندو من برای اخذ سند واحد سهم ایشان را به خودم منتقل کردم و متعاقبا بعد از طلاق نیز به نام پسرم صلح نمودم.حال بعد چندین سال که تمام واحدها به فروش رسیده و در حالیکه یکبار نیز برای ابطال سند اقدام نمودند و رای نگرفتند با ارسال اظهارنامه ای در خواست مفاصا حساب دوره ی وکالت را نموده اند.با توجه به وجود رابطه ی زوجیت در زمان وکالت و همچنین عدم تعلق واقعی هر گونه مبلغ و ...به ایشان و توجها به اینکه توافقی جدا شده ایم و ایشان نیز مبلغی دریافت نمودند آیا میتواند برای این مورد ادعایی کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
الزامی به پاسخ دهی به اظهارنامه وجود ندارد.

پاسخ به اظهارنامه الزام آور نخواهد بود

با احترام الزامی برای پاسخ نیست

الزامی برای شماوجودنداردکه به اظهارنامه پاسخ دهیددرسایرمواردبایدقراردادبررسی شوداگرصلح بعدازدادخواست طلاق وصدورحکم قطعی بوده ممکن است باتوجه به صوری بودن معامله غیرنافذشود

با درود الزامی در پاسخ نیست لیکن مدارک شما باید بررسی شود

سلام وقت بخیر الزامی به پاسخ اظهارنامه ندارید

سلام اظهارنامه فقط جنبه اعلامی دارد و شما ملزم به پاسخگویی نیستید با توجه به آنچه گفتید خیر نمی تواند نتیجه ای در این زمینه بگیرد