آیا شامل زندان هم می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۷ #27227434

سلام.همسر بنده متهم به شرب خمر شده آمد که تست الکل ایشان از طرف نیروی انتظامی مثبت اعلام شده است، در نامه ابلاغیه آمده است، تظاهر به شرب خمر به صورت علن....
حال سوالم این است، این متن یعنی چی ، چه مجازاتی دارد آیا شامل زندان هم می شود؟ و برای تخفیف یا تبرئه چه راهکارهایی وجود دارد. در صورت رای به اجرای حد، آیا قابل خریدن هست؟؟ و اینکه اجرای حکم علنی یا غیرعلنی است؟ ممنون

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ماده ۷۰۱ قانون مجازات اسلامی
هر کس متجاهرا و به نحو علن در اماکن و معابر و مجامع عمومی مشروبات الکلی استعمال نماید، علاوه بر اجرای حد شرعی شرب‌خمر به دو تا شش ماه حبس تعزیری محکوم می‌شود.

سلام
چنانچه برای بار اول باشد تعهد خواهند داد و حکم شلاق خواهد داشت که حدی میباشد