میتونم در شهر تهران دادخواست طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۵ #27224949

من از همسرم به دلیل ضرب ‌و شتم دادخواست طلاق در شهر خودم قم دادم اما به خاطر تهدید دادخواست خود را پس گرفتم،حال میخواستم بدانم میتونم در شهر تهران دادخواست طلاق بدهم؟
اگر میشود چگونه؟
الان در تهران هستم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید دادخواست طلاق و هرمطالبه دیگری مانند جهیزیه و نفقه و حضانت فرزند و ... را درمحل اقامت خود(زوجه) مطرح نمایید

سلام و درود، بانوی گرامی شما می‌توانید در محل اقامت خانواده یا سکونت خودتان نیز نسبت به درخواست طلاق اقدام نمایید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

باسلام واحترام
شمادرتهران ویاهرجایی که سکونت واقامت دارید دادخواست طلاق از طریق دفترخدمات الکترونیک بدهید
اما اگر از بابت ضرب وجرح میخواهید شکایت کنید باید محل وقوع جرم پیگیری کنید

باسلام باتوجه به درخواست کاربر عزیز با استناد به قانون حمایت خانواده بله امکان خواسته ی شما مبنی بر ارجاع دادخواست شما در تهران امکانپذیر می باشد در صورت صلاحدید جهت مشاوره لازم و یا چگونگی انجام آن از طریق سایت تماس بگیرید که مشاوره لازم را خدمتتون عرض کنم

بله در هر شهری میتوانید دادخواست بدید اما مرجع رسیدگی محل اقامت خوانده خواهد بود

سلام
اقامه دعوای طلاق از سوی خانم، هم در محل اقامت زوج امکانپذیر است و هم در محل اقامت خود زوجه. لذا اگر اقامتگاه فعلی شما تهران است و این مطلب را در سامانه ثنا نیز اعمال نموده باشید، می توانید به دادگاه خانواده تهران دادخواست بدهید.

طبق ماده ۱۲ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱
در دعاوی و امور خانوادگی مربوط به زوجین، زوجه می‌تواند در دادگاه محل اقامت خوانده یا محل سکونت خود اقامه دعوی کند مگر در موردی که خواسته، مطالبه مهریه غیرمنقول باشد.
فلذا در دعوی طلاق زوجه میتواند در دادگاه محل اقامت زوج و یا محل سکونت خود طرح دعوی نماید
برای طرح دعوای طلاق نخست باید از طریق سایت وقت مشاوره بهزیستی بگیرید و بعد از مشاوره به دفتر خدمات قضایی جهت تقدیم دادخواست طلاق معرفی می شوید