صغیه دائم بدون حۻور زن باطل میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۸۵ #27214585

ایا مرد بدون حۻور همسر میتواند صغیه دائم را باطل یا بذل کند

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منظورتان نکاح دایم است قابل بذل یا فسخ نمی باشد

با سلام چنانچه نکاح دائم باشد می بایست صرفا از طریق دادگاه حکم طلاق اخذ گردد

سلام یکی از شرایط صحت ازدواج موقت ،تعیین مدت در نکاح می باشد وبا بذل مدت توسط مرد یا اتمام مدت عقد منحل می شود ونیاز به حضور زوجه نیست. لذا عدم تعیین مدت موجب باطل بودن این نوع نکاح می باشد در نکاح موقت صیغه دائم صحیح نیست..

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه صیغه بدون مدت باشد عقد دائم صورت گرفته و عقد دائم با بدل زوج باطل نمیشود و میبایست حکم طلاق از سوی مراجع ذیصلاح صادر شود