مهریه و نفقه در حال حاضر چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۸ #27164617

پدرو مادرم هر دو ۴۵ سال سن دارن و پدرم بدون هیچ دلیل قانع کننده ای میخواد مادرمو طلاق بده مادرم اینا سال ۷۶ عقد کردن و مبلغ مهریه یک میلیون تومانه الان به نرخ روز مبلغ مهریه و نفقه چقدر میشه؟
و جهازشو میتونه پس بگیره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه حق طلاق با زوج است در صورتی که پدرتان برای طلاق اقدام نماید باید تکلیف پرداخت حق و حقوق مالی مادرتان را از جمله مهریه (بر حسب شاخص بانک مرکزی به نرخ روز محاسبه می شود که تقریبا ۲۸ میلیون تومان می شود) نفقه (بر حسب درآمد زوج و شان و شئوتان خانوادگی زوجهتوسط کارشناس تعیین می شود) و اجرت المثل (نسبت به کارهایی که زوجه در منزل انجام داده به عنوان مثال تربیت و نگهداری فرزندتان و امور مربوط به خانه داری که توسط کارشناس تعیین می شود) را مشخص نماید.
استرداد جهیزیه نیز با استناد به لیست یا سیاهه و یا فاکتور خرید و شهادت شهود قابل استرداد است.

با سلام دوست عزیز
محاسبه مبلغ دقیق مهریه بستگی به شاخص اعلامی بانک مرکزی در سال جدید دارد و لی می توان حدود آن را در سال جدید (۹۸) مبلغ ۲۷ ملیون تومان تخمین زد.ایضا محاسبه مبلغ نفقه دریافتی مادر شما در طول ۳۳ سال زندگی زناشویی توسط کارشناس رسمی در حوزه نفقه محاسبه خواهد شد.

سلام وقت بخیر
میزان نفقه را کارشناس نفقه با توجه به سطح تحصیلات، شان و منزلت خانم و طبقه اجتماعی خانواده و ... مشخص می کند، اگر در عقدنامه شرط تنصیف دارایی را زوجین امضاء نموده اند زمانی که بدون دلیل زوج بخواهد زوجه را طلاق دهد زوجه می تواند تا نصف اموالی را که بعد از عقد به دست آمده را طلب نماید بابت جهیزیه می توانند دادخواست استرداد جهیزیه ثبت نمایند ، میزان مهریه هم حدودا ۲۵ تا ۲۸ میلیون است.

با سلامبه نرخ روز حدودا ۲۸ میلیون پول مهریه است نفقه را هم کارشناس تعیین میکند که به نرخ روز محاسبه میشود