میتوان در ایران ثابت کرد که او فوت شده تا اموال ایرانش بین وراث تقسیم شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۷ #27140855

اگر یک ایرانی در خارج از کشور فوت کند و ورثه او در ایران باشند
چگونه میتوان بدون اینکه به ان کشور فوت شده رفت . میتوان در ایران ثابت کرد که او فوت شده تا اموال ایرانش بین وراث تقسیم شود

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموال داخل ایران ایشان بدون اینکه نیاز به رفتن به کشور دیگر باشد، قابل تقسیم است. هر یک از وراث با تنظیم استشهادیه و گرفتن گواهی فوت از کنسولگری می توانند طبق قانون در ایران درخواست انحصار وراثت کنند و یا اینکه به وکیل دادگستری وکالت بدهید تا اقدام نماید.....

سلام
باید در کشوری که فوت شده است به سفارت ایران مراجعه و فوت وی را اعلام کرد
و پس از اینکه فوت رسما اعلام شد با اخذ گواهی فوت از ثبت احوال می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود و ارائه کپی گواهی فوت و کپی شناسنامه کلیه ورثه و نیز استشهادیه درخواست صدور گواهی انحصار وراثت بنمایید و سپس اموال وی را تقسیم کنید

سلام. اموال داخل ایرانش بدون اینکه نیاز به رفتن به کشور دیگر باشد، قابل تقسیم است. هر یک از وراث با تنظیم استشهادیه و گرفتن گواهی فوت از کنسولگری می توانند در ایران درخواست انحصار وراثت کنند و یا اینکه به وکیلی وکالت بدهید تا کار را انجام دهد‌. جهت راهنمایی تخصصی تر می توانید از ارزیابی یا مشاوره تلفنی استفاده کنید.‌

سلام. اموال داخل ایرانش بدون اینکه نیاز به رفتن به کشور دیگر باشد، قابل تقسیم است. هر یک از وراث با تنطیم استشهادیه و گرفتن گوهای فوت از کنسولگری می توانند در ایران درخواست انحصار وراثت کنند و یا اینکه به وکیلی وکالت بدهید تا کار را انجام دهد‌. جهت راهنمایی تخصصی تر می توانید از ارزیابی یا مشاوره تلفنی استفاده کنید.‌

با سلام

اگر مدارک و یا مستنداتی دال بر فوت ایشان در کشور دیگر و یا گواهی وفات آن کشور را داشته باشید با مراجعه به وزارت امور خارجه و پس از تایید وزارتخانه می توان به دادگاه جهت صدور گواهی حصر وراثت ارائه نمود.

راه دیگر آن هم اقامه دعوی حقوقی مبنی بر اثبات وقوع موت بنا به دلیل شهادت شهود دارید.