آیا قانونا میتوان شخصی که از این سیم کارت در سال ۹۶ استفاده کرده است را پیدا کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۹ #27106988

سلام در سال ۹۶ شخصی علیه شرکت ما به مدیر عامل شرکت کارفرما پیامکی که ارسال کرده که حاوی افترا و نشراکاذیب هست. ما اسکرین شات اون پیامک را از بازرسی گرفتیم و قصد شکایت داریم.
مالک سیمکارت هم میشناسیم و میدانیم که اون سیمکارتش رو در سال ۹۴ گم کرده.
با توجه به اینکه ۳ سال میگذرد آیا ایرانسل تمام اطلاعات رو دارد؟

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پوزش به دلیل ارسال پیام اشتباه ( اشتباه از سیستم بوده ) .
اولا بیش از شش ماه اپراتورها نمیتوانند اقدام به نگهداری آرشیو نمایند و نیز اینکه شما بر علیه مالک سیمکارت اقامه دعوی نموده و مالک سیمکارت بایستی اثبات نمایند که این سیمکارت را مفقود نموده بودند و آیا اعلام مفقودی یا برای سوزاندن سیمکارت مفقودی اقدامی کرده بودند یا نه ؟

با سلام و درود
جناب صالحی بزرگوار :
جهت پاسخگویی به این سوال مطروحه و نیز تبادل چندین سوال در مورد مشکل شما ، پیشنهاد دارم جهت مشاوره تلفنی اقدام نمایید تا برای رفع این مشکل و راهنمایی های لازم را انجام و خدمات رسانی نماییم
با سپاس

با سلام
اسکرین شات دلیل محسوب نمی شود لیکن اماره ایست برای اثبات جرم.

با سلام
شما صرفا می توانید از مالک سیم کارت شکایت نمایید مسئولیت با اوست. او باید بتواند ثابت کند که سیم کارت در اختیارش نبوده و از آن سوء استفاده شده است( همان زمان که سیمکارت را گم کرده بود می بایست به نمایندگی ایرانسل مراجعه نموده و سیم کارت را غیرفعال می کرد و می سوزاند...)

سلام مالک سیم کارت مسئول است مگر بتواند ثابت کند که از سیم کارت او شخص دیگری استفاده کرده است. در مخابرات تا ۶ ماه نگهداری میشود