آیا پدرم میتواند بگوید صاحب خانه است در حالیکه حدود یازده سال است من ساکن و متصرف خانه هستم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۸ #27101601

با سلام و احترام
بنده شکایتی به اتهام افترا از شخصی سال ۹۴ مطرح نموده بودم.ولی ابلاغیه جلسه دادگاه را طرف مقابل با نفوذ و ترفندی که داشت گرفته است یعنی شخصی بجای بنده رفته و از دفتر شعبه دادگاه ابلاغیه را گرفته است.در واقع ابلاغیه بنده و متهم هر دو در یک روز و یک ساعت در دفتر دادگاه ابلاغ شده است در حالیکه روح من هم خبر ندارد.
واسه همین در جلسه دادگاه شرکت نکردم جون اطلاع نداشتم و رای برایت متهم صادر شد.و رای دادگاه هم باز به کسی دیگری ابلاغ شده است و به اسم بنده ابلاغیه رای تحویل شده است در حالیکه من امضا نزدم.حال رفتم دفتر شعبه و گفتم رای را ابلاغ کنید که گفتن رای به شما ابلاغ شده که من ماجرا را تعریف کردم.مدیر شعبه گفت که شکایتی به اتهام جعل مطرح کنید تا اگه کارشناس تایید کرد که امضا متعلق به شما نیست بتوانید پیگیری کنید خواستم در این خصوص بنده را راهنمایی کنید که چطور امکان دارد آیا میشود چنین شکایتی کرد و تکلیف پرونده من چه میشود.
۲-بنده ده سال است که در یک خانه سکونت دارم البته خانه سند ندارد و جواز ساخت هم ندارد آن موقع بصورت غیر مجاز ساختم.خانه در طبقه دوم مغازه میباشد.صاحب مغازه از من بعنوان تصرف عدوانی شکایت کرد و قرار منع تعقیب صادر شد که قطعی گردید.حال صاحب مغازه میخواهد مغازه را بفروشد آیا میتواند خانه را هم با مغازه بفروشد.مغازه هم سند و جواز ساخت ندارد و صاحب مغازه پدرم است که سالها قبل اجازه داد که بالای مغازه برای خود خانه ای بسازم که البته بصورت شفاهی اجازه داده بود.و بعد ازدواج خودم ساکن شدم و الان ده سال است ساکنم.باتوجه به توصیحات داده شده و شکایتی که منع تعقیب صادر شد.و ملک هم سند و جواز ساخت ندارد

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص سوال اول می توانید با طرح شکایت در دادسرا و صدور کیفر خواست و ادامه رسیدگی آن در دادگاه کیفری و با استعلام از تشخیص هویت نیروی انتظامی و جلب نظریه کارشناسی و احراز جعلیت امضای شما بواسطه حکم دادگاه عملی خواهد بود
در مورد سوال دوم صرف ادعای حصول اذن از ناحیه پدر ومالکیت یا تصرف شما در اعیانی فوقانی مغازه قابل پذیرش نیست مگر با اقرار صاحب مغازه مبنی بر صدق ادعای شما و یا با شهادت شهود و یا سایر دلایل اثباتی مضافا براینکه اذن در هر زمان قابل رجوع است

با درود
۱.باید تقاضای کارشناسی نمایید و بتوانید اثبات نمایید.
۲.با استفاده از شهود و مدت تصرف میتوانید تقاضای اثبات مالکیت بنمایید.

با درود
۱.باید تقاضای کارشناسی نمایید و بتوانید اثبات نمایید.
۲.با استفاده از شهود و مدت تصرف میتوانید تقاضای اثبات مالکیت بنمایید.

با توجه به جعل صورت گرفته اثبات آن از طریق نظر کارشناس صورت خواهد گرفت و برای احراز سابقه تصرف می توانید با استناد به شهادت شهود دعوی خود را اثبات نمایید

با سلام
چنانچه ادله ای از جمله شهادت شهود جهت سابقه تصرفات خود دارید ، می توانید اقدامات مقتضی جهت اثبات مالکیت را صورت دهید .

درود
اگر امضا متعلق به شما نباشد توسط کارشناس مشخص می شود و جعل تحقق یافته.
با توجه به سابقه تصرف دادخواست اثبات مالکیت را با شهادت شهود می توانید مطرح کنید.

سوال اول بله پس از شکایت جعل امضا و اثبات آن مجدد میتوانید با ارائه مدارک شکایت خود را پیگیری کنید.
سوال دوم شما باید براساس شهادت شهود و به استناد سالهای تصرف دادخواست اثبات بیع اگر پولی رد و بدل کردید و درغیر اینصورت اثبات صلح و الزام به تنظیم سند بدهید